• Új
Paisrulim iPhone 12 Pro Max-Vissza Üveg Csere,OEM hátlap Üveg Csere az iPhone-12 Pro Max 6.7 mm-es, Előre Telepített Ragasztó, Javítás Eszközök (Arany)
zoom_in

Paisrulim iPhone 12 Pro Max-Vissza Üveg Csere,OEM hátlap Üveg Csere az iPhone-12 Pro Max 6.7 mm-es, Előre Telepített Ragasztó,

HUF 2023.65

Összeg
check Készleten

【Kompatibilis】Csak az iphone 12 pro max-vissza üveg csere.Nem az i Phone-12,Mini 12 Pro,kérjük, erősítse meg a telefon modell a rendelés előtt a elemet. 【Nagyobb Kamera Lyuk】Nem kell eltávolítani a kamera lencséjét,mert az új hátsó üveg nagyobb kamera lyuk.Eltávolítása után a törött üveg,akkor tegye az új üveg vissza közvetlenül. 【3 M Ragasztó Előre telepített】Ez a hátsó üveg erős 3 M öntapadós matrica volt előre telepített,nem kell extra ragasztó.Csak watc h egy You Tube videót iphone 12 pro max-vissza üveg csere,a következő videóban lépésről lépésre.Élvezheti a szórakoztató DIY. 【Megjegyzés】Kérjük, vegye figyelembe, hogy el kell készíteni a hő fegyvert, vagy hajszárító,ez sokkal könnyebb, hogy távolítsa el a törött hátsó üveg,mert az eredeti ipar ragasztó alatt pohár erős. 【Minőség Garantált】OEM minőség-hátsó üveg,100% - ban tökéletes csere.A minőségi problémák, amelyeket a nem-emberi tényezők, akkor kap egy új cserére vagy a vételár visszatérítésére szolgáltatást anélkül, hogy aggódnia kellene a telepítés.Ha bármilyen telepítés kérdése van,kérjük el nekünk üzenetben a segítséget.Majd segítek megoldani a problémát, amint lehetséges.Szín : Arany.

Termékek a kategóriában..