• Új
YSQ Aludni Támogatás Gép, Álmatlanság, Alvási Tartja Aludni Támogatási Eszköz nyomáscsökkentő Készülék Alvó Hipnózis Eszköz,Újratölthető Alszik Készülék Micro-Jelenlegi Gyors Alszik (Zöld)
zoom_in

YSQ Aludni Támogatás Gép, Álmatlanság, Alvási Tartja Aludni Támogatási Eszköz nyomáscsökkentő Készülék Alvó Hipnózis Eszköz,Újratölthető

HUF 4036.50

Összeg
check Készleten

【Figyelmes Ajándékok】gyakran nehezen elalszik, felébred?próbálj ki valami újat, hogy néhány változtatást. A betegek elmúlt vérzéses stroke-ot kell használni óvatosan.Aludni aids előírásoknak.A barátok alvási problémák, ez egy jó ajándék.Ha fáradtnak érzi magát, meg kell több energia, javasoljuk, hogy a tevékenység módot. Tilos használni a nagyfrekvenciás berendezések, rövid hullám, vagy mikrohullámú kezelés berendezések; 3. Fordítsa el a felső gomb KI, hogy leállt. 【Két Mód közül lehet Választani】 : Relaxációs állapotba, majd tevékenység mód.Ez a termék, a kezében lehet megfelelően serkenti, így a szorongás enyhíteni lehet ugyanazzal a kézzel, illetve az agy frekvencia. Tedd az első a termék teljesen a tenyerében. A betegek, akik használják beültetett elektronikus eszközök (mint például a szívritmus-szabályozók, inzulinpumpákban) kell használni őket, óvatosan; 2.

Termékek a kategóriában..