• Új
Aludni Támogatás Készülék Felnőttek számára,Kézi Mikro-Jelenlegi Intelligens Enyhíti a Szorongásos Depresszió Gyorsan Aludni Eszköz,USB Töltési Nyomás Kiadás Segíteni Aludni Eszköz (M002-Zöld)
zoom_in

Aludni Támogatás Készülék Felnőttek számára,Kézi Mikro-Jelenlegi Intelligens Enyhíti a Szorongásos Depresszió Gyorsan Aludni

HUF 4036.50

Összeg
check Készleten

Több helyszínen használja. A betegek, akik használják beültetett elektronikus eszközök (mint például a szívritmus-szabályozók, inzulinpumpákban) kell használni őket, óvatosan; 2.Alapján a betegek biztonságát, nem javasoljuk, hogy a következő ember, hogy használja ezt a terméket : 1.USB töltés környezetbarát. Tilos epilepsziás betegek; 5.【Gyors alvás támogatás】Ez a készülék elsősorban segít az embereknek a alváshiány, a szegény pszichológiai minőségi segít elaludni, amint lehetséges. 【USB-gyors töltés】Könnyű, hordozható, könnyen kezelhető. 【Figyelmes ajándékok】gyakran nehezen elalszik, felébred?próbálj ki valami újat, hogy néhány változtatást.Könnyű súly, kis méret, USB-töltés, a sebesség, könnyen használható, két rendelkezésre álló üzemmódok, alacsony frekvenciájú dekompressziós üzemmódba, magas frekvenciájú inspirálja módban van, nyomja meg a power gombot, hogy állítsa be az üzemmódot, nyomja meg a + / -, hogy növekszik vagy csökken az intenzitás. Tilos használni terápia elektródák közelében, a mellkas, vagy használja a terápia elektródák, amikor operációs bonyolult, veszélyes berendezések vagy a vezetés; 4. A betegek elmúlt vérzéses stroke-ot kell használni óvatosan.Elalszik könnyen minden nap USB kényelmes, töltés, lehet csatlakoztatni a számítógéphez USB-port, mobil hatalom, tápegység, valamint egyéb töltési módszerek, valamint az akkumulátor élettartama hosszú.A barátok alvási problémák, ez egy jó ajándék.Műszaki adatok : a Termék anyaga : ABS+rozsdamentes acél Termék méret : 38.A termék használata serkentik a neurotranszmitter, az agykéreg keresztül a mikro-jelenlegi szabályozása érzelmek, ezáltal elősegítve aludni. Tilos használni a nagyfrekvenciás berendezések, rövid hullám, vagy mikrohullámú kezelés berendezések; 3.Leírás : Kerek gomb design, egy gombot, állítsa be a tápfeszültséget.Két rendelkezésre álló üzemmód, alacsony frekvenciájú dekompressziós üzemmódba, magas frekvenciájú gerjesztő módban van, nyomja meg a power gombot, hogy állítsa be az üzemmódot, majd nyomja meg az +/ -, hogy növekszik vagy csökken az intenzitás.

Termékek a kategóriában..