• Új
RIZZ tok iPhone 11 Kitámasztó Jogosultja Mágneses Ütésálló Autós tartó Páncélos Katonai Ultra Slim Mobiltelefon-Fedezze Férfiak, mind a Nők Csepp Védelem (Piros)
zoom_in

RIZZ tok iPhone 11 Kitámasztó Jogosultja Mágneses Ütésálló Autós tartó Páncélos Katonai Ultra Slim Mobiltelefon-Fedezze Férfiak,

HUF 2293.65

Összeg
check Készleten

【Dupla Réteg Anyag】 : kemény héj + TPU puha héj két one design, dupla rétegű védelem, ügyesen becsomagolni a mobil telefon, őszi bizonyíték, tartós. 【All inclusive Lencse Kialakítás】 : ez a mobil telefon esetében célja, hogy fedezze az egész kamera terület, valóban védi a fényképezőgépet tükör megakadályozza a karcolások. 【Gyakorlati Kitámasztó】 : ebben az esetben van egy kihúzható Állvány a hátán, ami támogatja vízszintesen vagy függőlegesen. 【Mágneses Szívó】 : ebben az esetben mágneses szívó vissza, amely szilárdan adszorbeált az autó mágneses szívó állni. 【, Csúszásmentes Tervezés】 : a középső oldalán a mobiltelefon esetében célja a homorú domború fogaskerekek, amelyek segítségével jobban tartsa a mobiltelefon pedig megakadályozza, hogy lecsússzon.

Termékek a kategóriában..