• Új
Dupla Rétegű csomagtartón,Tömör Fa Tároló Állvány a Cipős Polc,Összecsukható csomagtartón a Vendég Szoba,Szoba,Szálloda,Fekete(68×40×58)
zoom_in

Dupla Rétegű csomagtartón,Tömör Fa Tároló Állvány a Cipős Polc,Összecsukható csomagtartón a Vendég Szoba,Szoba,Szálloda,Fekete(68×40×58)

HUF 10773.00

Összeg
check Készleten

[Többcélú] : Az összecsukható csomagtartón áll, 2 rétegben.Tartalmaz egy alsó polcon tárolására vendég cipő, vagy kisebb táskák,alkalmas a mindennapi háztartási használatra. [Magas minőségű Anyag] : A padlón-álló csomagokat polc készült vastag tömör fa,amely erős, stabil,Nem medve nehezebb. [Termék Méret] : L68×w40. sor×H58 CM(L26.8☓W15.7☓22.8 cm),a nagyobb méretű lehet, hogy a szoba tiszta, rendezett. [Lehajtható] : Az összecsukható csomagtartón helyet takarít meg. [Szolgáltatás] : elköteleztük magunkat amellett, hogy minden ügyfél egy jó vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az időben, válaszolunk, amint lehetséges.A függőleges csomagtartón készült vastag tömör fa,amely erős,stabil, nagy teherbírású.Így nem kell guggoljon le, vagy hajolj le, ha keres a csomagokat, hogy megvédje a derék.A stílusos megjelenés használják különböző hotels and resorts.Specifikáció : Termék neve : poggyász rack Size : L68×w40. sor×H58 CM(L26.8☓W15.7☓22.8 cm) Anyaga : tömör wood Colour : Black Additional funkció : folding Applicable emberek : adults Use tartomány : poggyász,ruházat,groceries Suitable jelenetek : hálószoba,nappali,iroda,stúdió,folyosó,szállodai szoba,stb.Funkció : -A függőleges csomagtartón készült vastag tömör fa,amely erős, stabil.-Kétrétegű kivitel-Lehajtható polc.-Gyönyörű, elegáns.Csomag : csomagtartón*1,kivéve elemek más, mint a csomagtartón a picture Notice : -A mérete kézzel mért,van egy bizonyos hiba,illetve a tényleges helyzetet élvez elsőbbséget.-Különböző okok miatt,lehet, hogy egy bizonyos szín különbség,feltéve, hogy a tényleges terméket.

Product name:
luggage rack
Size:
L68×W40×H58CM(L26.8☓W15.7☓22.8 inches)
Material:
solid wood
Colour:
Black
Additional function:
folding
Applicable people:
adults
Use range:
luggage,clothing,groceries
Suitable scenes:
bedroom,living room,office,studio,aisle,hotel room,etc.
Feature:
-The vertical luggage rack is made of thick solid wood,which is strong and stable. :
-Double layer design :
-Foldable shelf. :
-Beautiful and stylish. :
Package:
Luggage rack*1,excluding items other than the luggage rack in the picture :
Notice:
-The size is manually measured,there is a certain error,and the actual situation shall prevail. :
-Due to various reasons,there may be a certain color difference,subject to the actual product. :

Termékek a kategóriában..