• Új
Vágódeszkát Rack, Levehető Fedő Tartó, 2db Rozsdamentes Acél Konyhai Szervező Könnyű Telepítés a Fedő Tárolás Konyhai vágódeszka
zoom_in

Vágódeszkát Rack, Levehető Fedő Tartó, 2db Rozsdamentes Acél Konyhai Szervező Könnyű Telepítés a Fedő Tárolás Konyhai vágódeszka

HUF 9922.50

Összeg
check Készleten

Falra szerelhető, telepítés, ragasztó, amely alkalmas a sima felületek, mint például a márvány, kerámia, üveg, rozsdamentes acél, stb.Készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes anyagból, tartós, kopásálló, hosszú élettartam.A telepítési módszer egyszerű, levehető, könnyen tisztítható, alkalmas otthoni konyha használja.A lekerekített sarkok célja, hogy sima, finom, de nem karcolja meg a kezét, vagy a falra.Erős teherbírás, ez a hely vágó lapok, fazék fedő, illetve egyéb konyhai eszközök.Szolgáltatás : 1. Erős teherbírás, ez a hely vágó lapok, fazék fedő, illetve egyéb konyhai eszközök.2. A lekerekített sarkok célja, hogy sima, finom, de nem karcolja meg a kezét, vagy a falra.3. Készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes anyagból, tartós, kopásálló, hosszú élettartam.4. Falra szerelhető, telepítés, ragasztó, amely alkalmas a sima felületek, mint például a márvány, kerámia, üveg, rozsdamentes acél, stb.5. A telepítési módszer egyszerű, levehető, könnyen tisztítható, alkalmas otthoni konyha használja.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Vágódeszkát Rack Material : 304 Rozsdamentes Steel Weight : Kb. 186g / 6.6 oz Package Méret : Kb. 10.50x5.50x8.50cm / 4.1x2.2x3.3in Telepítési Lépések : 1. Törölje le a fal tiszta rag2. Nyomj egy megfelelő mennyiségű különleges köröm-mentes ragasztó, hogy a ragasztó érzékelése area3. Nyomja meg az alsó lemez közel a falhoz 5-8 seconds4. Illessze be a kiegészítő matricát, majd hagyjuk állni 72 óra, akkor tudja használni, ha nincs laza Csomag Lista : 4 x Állványok a Accessories1 x Kiegészítő Adhesive1 x Glue Note : 1. Vásárlás előtt, kérem, bíró úr, hogy a fal felülete alkalmas.Ez alkalmas a sima felületek, mint például a márvány, kerámia, sima üveg, rozsdamentes acél, stb.Ez nem alkalmas a mészkő fal, retro csempe, tapéta falburkolatok, festék, fal, stb.2. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.3. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cutting Board Rack
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 186g / 6.6oz
Package Size:
Approx. 10.50x5.50x8.50cm / 4.1x2.2x3.3in
Installation Steps:
1. Wipe the wall clean with a rag :
2. Squeeze an appropriate amount of special nail-free glue to the glue area :
3. Press the bottom plate close to the wall for 5-8 seconds :
4. Paste the auxiliary sticker and let it stand for 72 hours, you can use it if there is no looseness :
Package List:
4 x Racks with Accessories :
1 x Auxiliary Adhesive :
1 x Glue :
1. Before buying, please judge whether the wall surface is suitable. It is suitable for smooth surfaces such as marble, ceramic tiles, smooth glass, stainless steel, etc. It is not suitable for limestone wall, retro tiles, wallpaper wall coverings, paint wall, etc. :
2. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Termékek a kategóriában..