• Új
LUVCIRCUS - Haj Créme egy könnyű, légkondicionáló hajformázó krém. Kiváló hozzá ragyog, textúra, elválasztás. Ez a haj krém is nagy a curl meghatározása, illetve a haj sima, fénylő az irányítást.
zoom_in

LUVCIRCUS - Haj Créme egy könnyű, légkondicionáló hajformázó krém. Kiváló hozzá ragyog, textúra, elválasztás. Ez a haj krém

HUF 1890.00

Összeg
check Készleten

SÉTA a MAGAS - Oké, így van, fúj-megszáradt a hajad, ki lágy hullámokat, a vas, valamint az alkalmazott a kedvenc textúra spray, de vannak, akik meg itt, szeretjük, hogy egy lépéssel tovább, majd rázd ki a haját, majd szorítani egy kis mennyiségű LUVCIRCUS-HAJ CRÉME egész haj.Emellett további szétválasztása a rétegek, lemondanak egy apró dab be a kezét, majd alkalmazni, hogy a kis random szakaszok a haj.STICKY fingers - A LUVCIRCUS-HAJ CRÉME nem ragadós, de nem tackey tartani; ez könnyű, mozgatható.Ez a haj krém is kiváló emberek, akik nem akarják, hogy használd nehéz ragyog szérumot kaptak, vagy olaj.A LUVCIRCUS-HAJ CRÉME egyszerű, hatékony.Szóljatok a köpcösnek - Ez a hajformázó krém kiválóan alkalmas rövid frizura.A LUVCIRCUS HAJ CRÉME tökéletes emberek, rövidebb haj, akik inkább, hogy nem használja a pomádé, viasz, vagy gél de egy laza termék mellow ki a puhaságot, a száraz, tiszta haj, adjunk hozzá egy kis mintás, szatén ragyog.CITROM TURMIX - termékeink enyhén illatos 100% - ban természetes illat aromás olajok izolátumok, amely kizárólag a nyers növényi forrásokból.Az egyéni illatok nem tartalmaznak szintetikus összetevőket, vagy a ftalátok.ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK - az A célunk, hogy legyen egy elégedett ügyfél.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a LUVCIRCUS-HAJ CRÉME, kérjük, kapcsolatba léphet velünk a Q&A rész alatt, vagy ha már megvásárolta a terméket, akkor felel meg velünk keresztül a számla alapján - a Parancs->kapcsolat eladó.Köszönöm, hogy megnézted az oldalt, van egy csodálatos nap.

Termékek a kategóriában..