• Új
JIANGYINZHI Mobil Telefon LCD Kijelző Kompatibilis a Xiaomi Mi 5X / A1 LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Szerelvény Csere Alkatrészek (Szín : Fekete)
zoom_in

JIANGYINZHI Mobil Telefon LCD Kijelző Kompatibilis a Xiaomi Mi 5X / A1 LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Szerelvény

HUF 10138.50

Összeg
check Készleten

Csere érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés az eszközt.Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült,Hogy A Készülék meg Restorable, Mint Valaha.Minden elem ellenőrizték, valamint jó állapotban a szállítás előtt,teljesen illik dolgozni.Kérjük, ellenőrizze a termék alkalmazása előtt,Ha találsz a termék nem működik, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy cserélje ki.Ha ez okozza a nem megfelelő telepítés, lehet, hogy nem tudjuk, hogy cserélje ki ingyenes.A Xiaomi Mi 5 X / A1 LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás.Megjegyzés : Csere képernyőn a termék nagyon törékeny.Javasoljuk, hogy tesztelje a telepítés előtt.Kérjük, szimulálni a tesztet, ami azt jelenti, hogy amellett, hogy a mobil telefon, (alaplap + LCD vagy kijelző) az audio kábelt, majd cserélje ki egy új, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem jelenik meg, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az első alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy telepítve van a mobiltelefon.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A product1. Csere LCD kijelző + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés a Xiaomi Mi 5 X / A1.2. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült. 3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint valaha. 4. Teljesen illik dolgozni.5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt. 6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés Előtt Notes1. Tipp 1 : a Vizsgálatot a telepítés előtt Ha a próbát, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk. 2. Tipp 2 : Szimulálja vizsgálat Képernyő cseréje nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.3. Tipp 3 : ne hajlítsa kábel Kérjük, győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Ov.

Termékek a kategóriában..