• Új
Baba Villák, Kanalak, Baba Villa, Kanál Készlet Lekerekített Design, Mind a Bal, majd Jobb Kezét a Baba 3 Hónapos(Csillag Villát, Kanalat Orange Box)
zoom_in

Baba Villák, Kanalak, Baba Villa, Kanál Készlet Lekerekített Design, Mind a Bal, majd Jobb Kezét a Baba 3 Hónapos(Csillag

HUF 1051.65

Összeg
check Készleten

A hajlítható gyermekek képzési kanál csökkentheti a hajlítás a csuklóját, amikor a baba eszik önállóan, de az oldalon lehet lehajolt, hogy állítsa be az ív alapján, hogy a baba kezében testtartás. 360° - os ingyenes hajlító megfelel a baba különböző eszik testtartások.Hajlítás után, a forma állandó, s nem vigasz, de ez nem könnyű, hogy deformálódik.Alkalmas mind a bal, illetve a jobb kezét.A lekerekített design, finoman csiszolt sarkok, nem fog fájni a baba érzékeny a szája.Környezetbarát PP anyag, biztonságos, a szag‑mentes, BPA‑mentes, baba használja megnyugodhat.Köztük egy tároló doboz a biztonságos, higiénikus csomagolás, a könnyen hordozható ki, könnyen tárolható, miután a baba használják fel.Szolgáltatás : 1. A hajlítható gyermekek képzési kanál csökkentheti a hajlítás a csuklóját, amikor a baba eszik önállóan, de az oldalon lehet lehajolt, hogy állítsa be az ív alapján, hogy a baba kezében testtartás.2. 360° - os ingyenes hajlító megfelel a baba különböző eszik testtartások.Hajlítás után, a forma állandó, s nem vigasz, de ez nem könnyű, hogy deformálódik.Alkalmas mind a bal, illetve a jobb kezét.3. A lekerekített design, finoman csiszolt sarkok, nem fog fájni a baba érzékeny a szája.4. Környezetbarát PP anyag, biztonságos, a szag‑mentes, BPA‑mentes, baba használja megnyugodhat.5. Köztük egy tároló doboz a biztonságos, higiénikus csomagolás, a könnyen hordozható ki, könnyen tárolható, miután a baba használják fel.Specifikáció : Elem Típus : Baba Kanalat, Villát Set Material : PP +TEPSpoon Méret : Kb. 14.5 x 3cm / 5.7 x 1.2 in Fork Méret : Kb.14.5 x 3 cm / 5.7 x 1.2 bejövő Méret : Kb. 17 x 7 x 2,5 cm-es / 6.7 x 2.8 x 1in Appropriate Életkor : 3 hónap + (kizárólag hivatkozás) Csomag Lista : 1 db Kanál 1 db Villa 1 x Tároló Doboz Megjegyzés : Kérjük, hogy 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Item Type:
Baby Spoon Fork Set
Material:
PP +TEP
Spoon Size:
Approx. 14.5 x 3cm / 5.7 x 1.2in
Fork Size:
Approx.14.5 x 3cm / 5.7 x 1.2in
Box Size:
Approx. 17 x 7 x 2.5cm / 6.7 x 2.8 x 1in
Appropriate Age:
3 months + (for reference only)
Package List:
1 x Spoon 1 x Fork  :
1 x Storage Box  :
Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Termékek a kategóriában..