• Új
JUSTZHANGPAN 10db Lánc Csiga Blokk Egyetlen Csiga Blokk Daru Rozsdamentes Acél Kötél Kampó Lóg Vontató Kerék Csörlős Emelő Eszköz (Specifikáció : M15)
zoom_in

JUSTZHANGPAN 10db Lánc Csiga Blokk Egyetlen Csiga Blokk Daru Rozsdamentes Acél Kötél Kampó Lóg Vontató Kerék Csörlős Emelő

HUF 7816.50

Összeg
check Készleten

Tartós, praktikus, kiváló minőségű anyagokkal. 1. Jó minőségű rozsdamentes acél anyag, rozsdagátló, rendelkeznek magas hőmérséklet ellenállás. 2. A termék tartós, masszív, megbízható, mely sokat segít az élet, a munka. 3. A felső gyűrű a csigát lehet forgatni 360 fokban, ami kényelmes, használható. 4. Régen felfüggesztheti a nehéz tárgyakat, hogy csökkentse a terhelést, használni, mint egy drótkötél vontatási fix görgő, emelő csiga, stb.Ez a bolt elsősorban foglalkozik, a háztartás, dekoráció, termék, minőség, megbízható, szívesen, hogy adja meg a boltban, hogy buy Specification : Elem Típus : Egyetlen Csiga Block Material : Rozsdamentes steel Uses : Használt, mint egy fix görgő a drótkötél vontató, valamint emelő pulley Specification Safe csapágy(kg) : M15 35 Package Lista : 10 x Egyetlen Csiga Block Note : 1. Legyen óvatos, ne haladja meg a teherhordó súly használata, hogy elkerüljük a veszélyt.2. Kérem, engedje meg, hogy egy bizonyos hiba a termék paramétereit.

Item Type:
Single Pulley Block
Material:
Stainless steel
Uses:
Used as a fixed pulley for wire rope traction and a lifting pulley
Specification :
Safe bearing(kg):
M15 35
Package List:
10 x Single Pulley Block :
1. Be careful not to exceed the load bearing weight when using to avoid danger. :
2. Please allow a certain error in the product parameters. :

Termékek a kategóriában..