• Új
Aqur2020 Nedvesség Mérő, Fa Nedvesség Elemző, Fa Nedvesség Teszter, Gyorsan Digitális Nagy Felbontású LCD Kijelző Vállalkozók Intézkedés Fa(piros)
zoom_in

Aqur2020 Nedvesség Mérő, Fa Nedvesség Elemző, Fa Nedvesség Teszter, Gyorsan Digitális Nagy Felbontású LCD Kijelző Vállalkozók

HUF 2293.65

Összeg
check Készleten

Nedvesség teszter, gyorsan intézkedés a nedvességtartalma különböző típusú fa anyagok.Mérés előtt, nyomja meg a MODE gombot, hogy kiválassza a megfelelő fa típus (1, 2, 3, 4).Nagy felbontású LCD kijelző, kijelző mérési eredmények, adatok megőrzési funkció, alacsony energia ikon a kijelző.Támogatja az automatikus kikapcsolás.Ha a gomb nem működött belül 10 perc, az áramellátás automatikusan levágja, hogy energiát takarítson meg.Stabil teljesítmény, gyors, megbízható válasz, intézkedés több a fa, bambusz, papír, stb.Szolgáltatás : 1. Nedvesség teszter, gyorsan intézkedés a nedvességtartalma különböző típusú fa anyagok.2. Mérés előtt, nyomja meg a MODE gombot, hogy kiválassza a megfelelő fa típus (1, 2, 3, 4).3. Nagy felbontású LCD kijelző, kijelző mérési eredmények, adatok megőrzési funkció, alacsony energia ikon a kijelző.4. Támogatja az automatikus kikapcsolás.Ha a gomb nem működött belül 10 perc, az áramellátás automatikusan levágja, hogy energiát takarítson meg.5. Stabil teljesítmény, gyors, megbízható válasz, intézkedés több a fa, bambusz, papír, stb.Specifikáció : Elem Típus : Nedvesség Meter Material : ABSWeight : Kb. 91g / 3.2 oz Product Méret : Kb. 13x5x2.7cm / 5.1x2.0x1.1in Battery Információ : 3 PCS 1,5 V-os AAA elemmel (Elem Nem Tartozék) Kijelző : LCD Display Range : Válassza ki a különböző üzemmódok szerint a különböző fák, a következőképpen : Type1 : 2%-40%, Type2 : 2%-50%, Type3 : 2%-60%, Type4 : 2%-70% Felbontás : 0.1% Működési Feltételek : Hőmérséklet : 0℃-40℃ (32℉-104℉), Páratartalom : 0-70%, Hogyan kell Használni : 1. Helyezze be az akkumulátort (nem mellékelt).2. Távolítsa el a felső fedelet, majd szonda fedelét.3. Nyomja meg a "Start/Close" gombot, hogy bekapcsolja a készüléket, a "0.0%" páratartalom olvasás, hőmérséklet, valamint a "scan" ikon jelenik meg.4. Nyomja meg a "℃/℉" gombot, hogy átváltson a ℃ pedig ℉.5. Nyomja meg a "Kép" gombra kattintva válassza ki a megfelelő fa típus.Fa típusú, 1, 2, 3, 4 képviselik 4 különböző fák, hogy megjelenik a képernyőn. (A részletes képek, kérjük, olvassa el a kézikönyv)6. Helyezze be a szondát az anyag, 5mm mély, aztán a nedvességtartalom olvasás jelenik meg a képernyőn.7. Mérés közben nyomja meg a "Mode" gombot, hogy átváltson a a hold/max/min mód. (Nem.

Item Type:
Moisture Meter
Material:
ABS
Weight:
Approx. 91g / 3.2oz
Product Size:
Approx. 13x5x2.7cm / 5.1x2.0x1.1in
Battery Information:
3PCS 1.5V AAA Battery (Battery Not Included)
Display:
LCD Display
Range:
Choose different modes according to different types of trees, as follows
Resolution:
0.1%
Operating Conditions:
Temperature
How to Use:
1. Insert the battery (not included). :
2. Remove the top cover and probe cover. :
3. Press the Start/Close button to turn on the device, the 0.0% humidity reading, temperature reading, and scan icon will appear. :
4. Press the ℃/℉ button to switch between ℃ and ℉. :
5. Press the Picture button to select the corresponding tree type. Tree types 1, 2, 3, and 4 represent 4 different types of trees that will be displayed on the screen. (For detailed pictures, please refer to the manual) :
6. Insert the probe into the material about 5mm deep, and then the moisture content reading will be displayed on the screen. :
7. When measuring, press the Mode button to switch between the hold/max/min mode. (Not :

Termékek a kategóriában..