• Új
Z8LED UTV Zászlót a Mount/UTV Ostor Mount a 1.75 & 2 Roll Bar Kompatibilis Képes vagyok X3 Kompatibilis a Polaris RZR 900 1000 XP Pro Turbo Képes Vagyok Maverick Parancsnok(nagy teljesítményű, Állítható,Alumínium)
zoom_in

Z8LED UTV Zászlót a Mount/UTV Ostor Mount a 1.75 & 2 Roll Bar Kompatibilis Képes vagyok X3 Kompatibilis a Polaris RZR 900

HUF 9313.65

Összeg
check Készleten

★Alkalmazás : Z8 LED ostor fény tartó megfelel a 1.75 & 2 hüvelyk roll bar.például RZR 900/ 1000/ XP/ Pro, Maverick/ x3/ Parancsnok, Talon, Öszvér YXZ, de a lista még folytatódik. ★Funkció : https : Szerelési egy zászló& ködlámpa & ostor fény, hogy a gép adja másik versenyző figyelmét, hogy a dune hill pálya, vagy nyom.De a zászló, vagy ostor fény különböző stílusok, lehet, hogy nem lesz képes megtalálni a tökéletes hely, hogy telepíteni, hogy az, amit a zászló tartók. ★Design : A 12-nyílás kialakítása lehetővé teszi, hogy beállítsa a kedvenc, vagy megfelelő a szög, ugyanakkor, hogy az UTV konzol több erős, stabil.A gyűrű szája a zászlórúd jogosultja a hullámos, így jobb, ha fix az utv. ★Anyag : alumínium ötvözet, CNC vágott, vastagabb, mint a többi zárójelben a piacon, könnyű, erős, tökéletes megjelenés. ★Telepítés : a módosítására, vagy a fúrás szükséges.Eszközök, kellékek már tartalmazza.Ez könnyen telepíthető, csak azzal, hogy meghúzza a csavarokat.

Termékek a kategóriában..