• Új
Egyetlen törölközőtartó, Wc Hardver törülközőtartó Törölközőt Jogosultja Rustproof Stílusos a Konyha az Otthon, Mosókonyha(40cm)
zoom_in

Egyetlen törölközőtartó, Wc Hardver törülközőtartó Törölközőt Jogosultja Rustproof Stílusos a Konyha az Otthon, Mosókonyha(40cm)

HUF 3927.15

Összeg
check Készleten

Csak egyetlen törölközőtartó lehet, hogy a fürdőszoba elegánsabb. PRÉMIUM 304 ROZSDAMENTES ACÉL ANYAGA : Készült 304 típusú magas minőségű rozsdamentes acél anyag, megakadályozza a korrózió, valamint a rozsda, a tartós, hosszú élettartam, de úgy néz ki, mint az új, még évekkel azután is használja. KÉNYELMES HOZZÁFÉRÉST TÖRÖLKÖZŐ : Törölköző, bár lehet telepíteni mindkét oldalán a kabinet, vagy a szekrényben ajtó bolt kezét, törölköző, törölközők, valamint étel törölközőt használni.PRÉMIUM 304 ROZSDAMENTES ACÉL ANYAGA : Készült 304 típusú magas minőségű rozsdamentes acél anyag, megakadályozza a korrózió, valamint a rozsda, a tartós, hosszú élettartam, de úgy néz ki, mint az új, még évekkel azután is használja. ALKALMAS PÁRÁS KÖRNYEZETBEN : A tökéletes kivitelezés, megbízható kivitelezés, hogy ez a törülközőtartó biztos, hogy használja nedves környezetben, például a konyha vagy a fürdőszoba, így a haza több, rendezett, tiszta.Széles körben használják, mosókonyha, konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, vagy ahol kell.ALKALMAS PÁRÁS KÖRNYEZETBEN : A tökéletes kivitelezés, megbízható kivitelezés, hogy ez a törülközőtartó biztos, hogy használja nedves környezetben, például a konyha vagy a fürdőszoba, így a haza több, rendezett, tiszta.NEM KELL AGGÓDNI A TELEPÍTÉS : Ez a modern törülközőt, bár lehet telepíteni, használja a mellékelt öntapadó matrica, ami gyors, egyszerű telepítés, nincs szükség arra, hogy lyukat fúrni, s nem károsítja a falat.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.Csak egyetlen törölközőtartó lehet, hogy a fürdőszoba elegánsabb. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Köszönöm a megértést.Széles körben használják, mosókonyha, konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, vagy ahol kell. NEM KELL AGGÓDNI A TELEPÍTÉS : Ez a modern törülközőt, bár lehet telepíteni, használja a mellékelt öntapadó matrica, ami gyors, egyszerű telepítés, nincs szükség arra, hogy lyukat fúrni, s nem károsítja a falat.ELEGÁNS, CSISZOLT FOLYAMAT : Elfogadja csiszolt kivitelben, rozsdamentes acél törölközőtartó tud ellenállni napi karcos vagy elszíneződés. ELEGÁNS, CSISZOLT FOLYAMAT : Elfogadja csiszolt kivitelben, rozsdamentes acél törölközőtartó tud ellenállni napi karcos vagy elszíneződés. Kérem, engedje meg, 0-2 cm-es hiba miatt kézi mérés.

Item Type:
Towel Rack
Material:
304 Stainless Steel
Process:
Brushed
Package List:
1 x Towel Rack :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Termékek a kategóriában..